Huis - replica horloges
Binnen de komende Baselworld 2014 horloge duidelijk horloges uk rolex , de beroemde Britse horlogemaker Arnold Zoon zal de mooie beperkte editie Dial Aspect Genuine Beat (DSTB) uurwerk, die een eerbetoon aan het merk 250-jarig bestaan ​​kan loslaten. Deze noviteit is onderscheiden vanwege het bestaan ​​met het computersysteem dat gebeurt voor de hand rond de wijzerplaat zijn. Arnold Son DSTB Confined Edition (ref. 1ATAR.L01A.C120A) wordt uitgegeven tijdens de minimale reeks van slechts 50 delen.
Arnold Son DSTB replica horloge
Arnold Son DSTB is gehuisvest in een 18-karaats rose goud scenario dat veertig three.5mm diameter stappen. De bolvormige scenario is afgeschermd met saffier kristallen en gemaakt om H2O spanning zoveel als dertig meter (ongeveer 100 voet) te weerstaan. Ondernemingen De opvallende driedimensionale dialUnderneath koepelvormige dubbel ontspiegeld saffier kristal glas, er is een donkergrijze guilloche wijzerplaat dat een verdere gelakt witte wijzerplaat met de 04:00 stage met Romeinse cijfers en geblauwde uur en ogenblik vingers bevat. Voor de nauwkeurige ritme seconden, het horloge maakt gebruik van een hand gelegen tussen 11 en 12 uur positie. Zijn prachtige wijzerplaat omvat ook de hendel, wielen en 3 rose-goud behandeld accurate nederlaag seconden bruggen. De ware nederlaag seconden hefboom wordt gevormd als een anker in hommage aan de maritieme verworvenheden Arnold"s.
Arnold Son DSTB replica wijzerplaat
De echte nederlaag seconden die suggereert dode seconden (de volgende hand teken in plaats van sweeps) is echt een veel voorkomende complicatie van Arnold Son. Op deze afzonderlijke zaak, een groot deel van de tijd de hand opgezet en slechts een keer de 2e is een soort van afwezigheid, de tijd springt strikt één schaal.
Het kloppend hart van de Arnold Zoon DSTB zal de in-house gemaakt kaliber A S6003 geautomatiseerde beweging zijn en dat is perfect in orde gemaakt, versierd met de hand en eindigde op de normale Arnold Zoon standars van Haute Horlogerie (met de hand afgeschuind en satijn -Afgewerkte hendel en bruggen, gepolijste randen en een fantastische ronde graining, op hetzelfde tijdstip als Côtes de Genève rayonnantes). De self-wikkeling systeem, verzameld om de 32 juwelen, heeft de frequentie van 28.800 trillingen per uur (4 Hz) rolex 16622 , 50 uur gangreserve, en de kenmerken van enkele uren, minuten en seconden . De bewegingsstappen 38mm in diameter en seven.39mm dikte, en bestaat uit 229 componenten. De onberispelijke mechanisme is weer merkbaar via de see-through saffier kristal situatie.
Arnold Son DSTB Horloge Entree
De nieuwste Arnold Son uurwerk wordt samen met behulp van een met de hand gestikte bruine of zwarte alligator lederen band, uitgerust met de 18-karaats rose goud gesp. Het horloge dat officieel kan worden onthuld deze maand in de internationale tentoonstelling Baselworld 2014 is geprijsd op 44.928 Zwitserse frank en dat is ergens rond de $ 51, 500.
replica Tiger Woods golf horloge
replica Tiger Woods horloge tag
replica vintage omega zakhorloges
replica vintage Omega Seamaster horloges
replica horloge te koop
replica horloge Vacheron Constantin
replica horloge wit goud
replica horloge winder rolex
Rolex Daytona uurwerk horloges
Rolex Daytona eeuwige horloges