Huis - replica horloges
Wanneer TAG is zeker een acroniem voor Procedures d"Avant Garde, Heuer is voorbij titel van Jack"s. Jack Heuer draaide tachtig dit kalenderjaar en het bedrijfsleven zijn familieleden ontwikkeld gevierd machtig.
TAG Heuer gestart met een bepaalde Jack Heuer tachtigste verjaardag Carrera Restricted Version, rolex rose goud , maar niet daar te stoppen. De organisatie deze 12 maanden heeft extra op zijn minst 5 nieuwe Carrera stijlen, ter nagedachtenis aan de twee het begin van de de ontwerper negende tien jaar, evenals de lopende centrale waarde van de Carrera binnenkant van TAG Heuer"s lineup.
De allereerste Carreras met de hand zijn gewikkeld chronografen dat Heuer gemaakt om af te spreken met de wensen van het voertuig racers, in het bijzonder een gemakkelijk leesbare chronograaf wijzerplaat met een schokbestendig en waterbestendig omstandigheid.
Hoewel de organisatie vijftigste kalenderjaar Carrera"s in 2014 zal vieren, deze 12 maanden biedt een overvloed aan items voor de fans van het sferische ontwerp dat is al gedragen door racing royalty om de reden dat halverwege de jaren 1960 toen Jack Heuer ingenieus gepositioneerd zijn generatie rond de polsen van de Ferrari Scuderia racers zoals Jacky Ickx, Niki Lauda, ​​Mario Andretti, Gilles Villeneuve en Carlos Reutemann. Vanaf de jaren zeventig Carrera was het horloge van de keuze voor het racen legendes bijvoorbeeld Jo Siffert, Emerson Fittipaldi, Denis Hulme en Ronnie Peterson.
Deze 12 maanden, zoals racers Jenson Button en Lewis Hamilton (temidden van andere individuen) activiteit Carrera types, en als Leonardo DiCaprio werft de weg in advertenties en in het bijzonder persoon, lijken voor die in-house Caliber 1887 chronograaf binnen nieuwe rose goud en rose vergulde edities, ook in een nieuwe metalen en goud model.
Maar up ingang voor Jack Heuer"s verjaardag kan de stalen 41mm herdenkingsmunt model met Caliber 17 binnenkant van dat sportactiviteiten de inmiddels klassieke Heuer symbool op de wijzerplaat en een exclusieve paarse 80 binnen de tachymeter schaal. Ontwikkeld door Dhr. Heuer zelf, het horloge ook de opties van de Heuer echtgenoot en kinderen wapenschild en de heer Heuer handtekening over de achterkant van de kast, een zilveren wijzerplaat Sunray opgericht uitschakelen door dimmen grijze chronograaf teller subdials en roze centrale chronograaf armen. De corporate zullen drie, 000 stuks, elke geprijsd op $ 4.900 te maken.
Jack Heuer, wiens overgrootvader Edouard Heuer gelanceerd wat groeide uit tot TAG Heuer te worden in 1860, bespreekt het rennen, zijn vroege enkele jaren uit de VS, en langdurige achtergrond van innovatie TAG Heuer"s
Hoe heeft uw opdracht wordt een ingenieur zet je samen voor dat de echtgenoot en de kinderen replica horloge organisatie ?
Het was absoluut erg onconventioneel voor een opgeleide elektrotechnicus op dat moment in Zwitserland om uurwerken te voeren. Ik was ook getraind in industrieel beleid, dus ik begreep prijsstructuren. Mijn vader en oom eigenlijk niet weet dat de kosten structuren.
Het bezit van de geschiedenis gaf me een goed uitgebalanceerd, systematische en gedisciplineerde tactiek en ik ben echt dankbaar voor. Het bracht een onpartijdige werkwijze een industrie die werd gebruikt voor het uitvoeren van items ongewijzigd jaren. We eindigden met het aanbrengen van een goede deal een onderaannemers en leveranciers dan, en waren niet zo geïntegreerd als we nu zijn geweest.
Wat heb je elke keer dat je begonnen te veranderen?
Ik besefte reclame en marketing in de Verenigde Staten; replica Panerai vouwklip horloges geen persoon had een idee over het in Zwitserland. Geen idee. Het woord niet te bestaan. We hadden een klein bedrijf hier en Al Reis, die een goeroe in promotie was, de uitvinder van de positionering marketing en reclame locatie, en vandaag de dag geeft hij speeches over. Dan hadden we zijn 1e cliënt shopper geweest. We hadden op de markt. We hadden leiders in stopwatches geweest en onze belangrijkste klanten had onderwijsinstellingen en sportieve activiteiten apparatuur en catalogi geweest. Het was niet juweliers.
Uiteraard Feldmar in Los angeles wist stopwatches omdat ze zouden Hollywood klantenkring, die nodig is om de tijd scènes tijdens het filmen. We vervaardigd één speciaal voor filmregisseurs. Maar chronografen nodig detailhandel om te gaan, en we moesten naar de markt.
Hoe kom je in race van de America, samen met het model?
Uit de VS [Indien Heuer opende de firma US-bedrijf in 1959], de Atletiek Auto Club van de VS. gestructureerde rally"s. Ze vonden onze Amerikaanse plaats van het werk en kwamen en de vereiste onze dashboard timers. Ik gecontroleerd op de races en geplaatst dat een derde van de auto"s en vrachtwagens momenteel ervaren onze timers. Ik zagen we meegemaakt hieronder een ding. Het was een niche-industrie en we hebben die nauw.
Dan controleerde ik in Monte Carlo, en 63% op de voertuigen hadden onze dashboard timers. De SCCA was een chique publiek. Elke ingevoerd voertuig was exotisch, dus eenieder die een had was ze rijden in het weekend hier. Alle rally"s in dit artikel zijn die met geïmporteerde auto"s en de eigenaren ervaren de impliceert om ze te verwerven.
De SCCA regelde de twaalf uur van Sebring en dat was een uitje voor deze personen. Ik uitgerust hen, samen met de timers en daarna zou ik persoonlijk gaan hen voorzien van toespraken voor de reden dat ze zich realiseerden Ik presenteerde de replica horloges. En dat is hoe ik verkregen in verband met de semi-professionele racen. Dat is waar door ik heb geleerd over de Carrera Panamericana [de vijfdaagse race in Mexico en vervolgens Heuer zijn 1964 horloge ontwerp met de naam]. En ik nam ras automobilisten de ondernemen te bevorderen, samen met Jo Siffert om ons te vertegenwoordigen. We hebben nu zijn bezorgd op elk gewenst moment gezien het feit dat.
Hoe is de onderneming verbeterd omdat mensen dagen
Marketing en reclame en inkomsten zijn tweederde van de maandelijkse factuur?; techniek kan de rest. Ebauche fabrieken zijn volledig momenteel aangepast. Het is echt allemaal olievrij produceren, allemaal geautomatiseerd. Technologie heeft grote stappen gezet en slechts een paar tot nu toe kan dit doen. We hebben nu ingenieurs die rijden voor mijl, zodat u op deze nieuwe know-how kan werken met ons.
In sommige gevallen kunt u een bepaald bedrag van de motoren (kalibers) hebben en niet leuk hoe ze gekleed. Vaak heeft de neiging om de buitenkant extra belangrijk maken. Maar met de huidige grote koper begrip je hebt om het genereren van positieve de binnenkant is wat mensen willen. Het is echt veel moeilijker dan mensen voelen zich een kleine vier vierkante centimeter object dat mannen en vrouwen emotioneel wordt gehecht te raken aan te maken. Het kan een uitdaging zijn. Het ding is die aanslaat en mensen die dat niet doen. Maar beide eigenschappen zijn zeer belangrijk.
Meer dan onze 5 generaties deze organisatie is eigenlijk ongelooflijk creatief geweest, maar we hebben in de buurt van zeventig patenten op technologische doorbraken kreeg, dat is zowat elke twee of een paar jaar hebben we een doorbraak. Ik ben er best trots op. Het was Heuer geweest om de 1e eeuw was het ook eenvoudiger om patenten opnieuw te bewaken dan ook.
replica Tiger Woods golf horloge
replica Tiger Woods horloge tag
replica vintage omega zakhorloges
replica vintage Omega Seamaster horloges
replica horloge te koop
replica horloge Vacheron Constantin
replica horloge wit goud
replica horloge winder rolex
Rolex Daytona uurwerk horloges
Rolex Daytona eeuwige horloges