Huis - replica horloges
Zoals beloofd (Martijn, zie de opmerkingen van de GP artikel beneden), een aantal foto"s van het horloge die ik een paar maanden in het verleden verworven hierbij indienen van de collega-Nederlandse verzamelaar I. Het is een Titus Geneve chronograaf door middel van de jaren 1940 (ca.1946-1948), die een Landeron 48 opwindhorloges beweging heeft. Het kan een 38mm genieten, die vrij was enorm voor die dagen, in een 18ct rood gouden kast. De zaak is zeer mild en heeft een metalen "ring" binnen, de dunne rode 18kt gouden kast enigszins sterke produceren. Ik werd geadviseerd dat deze replica horloges belandde vrij populair voor de Amerikaanse ex-soldaten uit de Tweede Wereldoorlog naar huis te bieden ongewone horloges , om de reden dat deze uiteindelijk beschouwd als een van de paar gouden replica horloges is toegestaan ​​voor hen importeren. Ik ben niet gegarandeerd, maar ik voel me er waren enkele vorm van beperking van de import van goud producten. De Landeron kaliber 48 (31mm) is gemaakt met betrekking tot 1937 en 1970, tikken op 18.000 beats per uur, heeft zeventien juwelen evenals een vermogen reserve van 44 uur. Een ander merk uit die periode die vrij gelijkwaardig replica horloges vervaardigd was Chronographe Suisse. Dit model werd weer pas onlangs bracht aan het bestaan.
In ieder geval, kocht ik dit horloge sinds ik verlangend replica horloge een rode goud (chronograaf) kijken. Ik normaal denk dat ik een beetje veel te jong (en bleek) naar goud replica horloges te trekken, maar dit 1 is de facto plezier op dat heeft een ontzagwekkend overhemd of de wedstrijd te hebben. Deze verscheidenheid van replica horloges kunnen worden gekocht voor relatief zeer weinig dollars , ik voel dat ik betaald tussen de 250 en 300 euro voor deze instantie (zoals een gloednieuwe Officine Italia Bros band).
In de loop van mijn "onderzoek" op chronografen uit de jaren 1940/1950, ontdekte ik deze spannende Franse website over chronografen. Zorg ervoor dat om te gaan wanneer u interesse heeft in deze vintage schoonheden evenzo.
Ik nam 3 foto"s te vervullen Martijn Ik hoop dat ik in staat was geweest om haar "bescheiden" pracht en praal in deze beelden vast te leggen. De zwarte "verouderde" wijzerplaat met gouden afdrukken wordt de facto mooi IRL, een uitstekende foto was een uitdaging om uit te kiezen met elk van deze reflecties van het plastic kristal.
Het horloge is voorzien van een kleine deuk in een met de nokken. Zoals ik hierboven schreef, het materiaal is een soort van dunne die deuk hoogstwaarschijnlijk was vanwege overboekte naar iets of het werd gedropt op een van de nokken. De kroon is dubbe? Ȭ © of plaque naast iets te veel geel. Hoogst waarschijnlijk zal ik op een 18ct roze gouden kroon geplaatst op de weg, als ik in staat ben over 1 lage kosten te komen. Het horloge werkt bevredigend, maar ik zou niet don het voor tijden binnenkant van een rij, replica goedkope vrouwen horloges , omdat de afwijking zal groeien veel te lastig te zijn.
Het lijkt te zijn op het horloge op zijn minst overtuigde mij om mezelf te ontvangen (of als een stroom :)) een mooie roze gouden modieuze chronograaf, terwijl in de komende aanzienlijk.
replica Tiger Woods golf horloge
replica Tiger Woods horloge tag
replica vintage omega zakhorloges
replica vintage Omega Seamaster horloges
replica horloge te koop
replica horloge Vacheron Constantin
replica horloge wit goud
replica horloge winder rolex
Rolex Daytona uurwerk horloges
Rolex Daytona eeuwige horloges