Huis - replica horloges
Categorische Oneself
Talrijke uurwerken worden overgenomen door individuen die verlangen om precies hun eigen individuele persoonlijkheden met briljante en jeugdige styling cues. Deze nieuwste gedurfde uurwerk van Maurice Lacroix, de PONTOS S Supercharged, replica Panerai fer00010 horloges is echt een goed uitziende horloge dat hedendaagse esthetiek en sportieve lijnen zekeringen.
Geïntroduceerd in een zeer massieve, 48mm diameter scenario, zal de PONTOS S Supercharged een sterke uitspraak over zijn drager te maken. Dit is de ontzagwekkende uurwerk, een straat-racer, gebouwd voor degenen die op zoek zijn naar functionaliteit in alle onderdelen van hun leven. Hotels A geborsteld en gepolijst roestvrij staal scenario dat karmozijnrood en wit detail, gevestigd tegenover een contrasterende geschiedenis zwarte wijzerplaat omvat, levert een levendig optie met de aspirant-koper.
alternatief kunnen potentiële kopers de chroomstaal antraciet PVD scenario met haar sexy zwarte buitenkant , Ontworpen meer merkbaar met de briljante algehele look van je gele en witte handen, indexen en interne rotatie bezel.
De bezel en de kroon heb een gekartelde compleet, uitnodigende vingers te nemen een kijken hun heerlijke tactiliteit.
Een horloge Om in het algemeen worden bekeken
De grote situatie diameter levert een royale doek waarop de verschillende functies vertonen met de Supercharged. De echt leesbare weergave zorgt voor informatie kort en bondig nadat u wenst te concentreren op de inspanningen in de hand. Rolex jacht meester Lichtgevende diamond cut handen drukken de uren en minuten. De kleur van uw Minute de hand overeenkomt met de tint afgebeeld op de interne rotatie bezel. Ondernemingen De gebruikte, diamant minimaliseren indexen lichaam het gebied centrale draaiknop. In een beperkt aantal licht-gewicht, ze oplichten dat een verleidelijke blauwe tint.
Een chronograaf functie is voorzien van een centrale stop-watch secondewijzer, 30 minuten aanmelden en ook een 12-urenteller. Om negen uur, een beetje seconden weergaveopties op de wijzerplaat samen met een datumvenster woont tegenovergestelde. Ondernemingen De gepatenteerde verstreken tijd Controller, een interne roterende bezel, wordt aangepast toepassing van de kroon op 02:00. Het vermogens gele of paarse aspecten afhankelijk van het gekozen ontwerp. Hotels A-laser gesneden kalf lederen band, met rubberen lederen componenten en bijpassende gele of karmozijn stiksels, giet de replica horloge met opvallende betovering die moeilijk te negeren.
Een belangrijke motor VERSLAAT Binnenkant van Madame De PONTOS S Supercharged omvat een groot motor begeleiden van de vastgeschroefd caseback. Het is inderdaad een van de grootste die er zijn, het meten 37.32mm (16½ lignes). De persoonlijke ETA Valgranges kan een self-kronkelende beweging, bekend om zijn betrouwbare en identificatie procedure.
Rhodium, versierd met perlage en rechte Côtes de Genève motief, de afwerking in de motie staat bewijs van hoge kwaliteit Zwitserse productie.
In enkele scenario"s gebruikmakend van een kleine beweging in een massieve omstandigheid effecten in specifieke dial opgenomen te dicht bij elkaar. Door de beslissing over een grote beweging met de Supercharged het de best mogelijke structuur om de weergave wijzerplaat scherm blijft worden verkregen.
Lifestyle IS VOOR Wonende
Ongeacht of u beslissen over te wonen dagelijks leven tijdens de snelle rijstrook of niet, de PONTOS S Supercharged is een horloge die zeker bij uitstek geschikt is om elke dag te leven. Het is eigenlijk ontworpen voor mensen die effectiviteit worden ACT esthetica en betrouwbare motor zoeken. Het grootste deel van alles wat het is gemaakt voor dragers die ervoor kiezen om de controle van hun bestaan ​​te nemen met behulp van een horloge dat een aankondiging dat het bestaan ​​voor het leven maakt.
Figuur uit veel meer bij www.mauricelacroix.com
replica Tiger Woods golf horloge
replica Tiger Woods horloge tag
replica vintage omega zakhorloges
replica vintage Omega Seamaster horloges
replica horloge te koop
replica horloge Vacheron Constantin
replica horloge wit goud
replica horloge winder rolex
Rolex Daytona uurwerk horloges
Rolex Daytona eeuwige horloges