Huis - replica horloges
Glashutte Initial - Grande Cosmopolite Tourbillon | Nieuwe replica watchesPress releaseSaxon horlogemaker Glashutte First pakt de hele wereld en haar 37 tijdzones in het bijzonder 8,72 kubieke centimeter en riemen het door aan de pols van de reiziger. Vasthouden aan een opmerkelijk gecentreerd groeiperiode, constructeurs Glashutte Original, designers en pak horlogemakers waarschijnlijk gedaan de meest ongewone en ingewikkelde meesterwerk, terwijl op de achtergrond van de onderneming: de Grande Cosmopolite Tourbillon.
Grande Cosmopolite Tourbillon.
Glashutte Initial Inloggen Deze prachtig verfijnde ponder kan de aarde reiziger om genoeg tijd van de dag of "s nachts in je huis en rond de weg op hetzelfde moment te volgen, in bijna elke twee van 37 planeet tijdzones, hoewel behoorlijk goed voor Zomertijd (DST) of Typical Time (STD) en voor reizen vooruit in de tijd (in het oosten) of terug in de tijd (in het westen). Alle spot tijd en dag veranderingen ontworpen met de drager worden weergegeven door een Perpetual Calendar gericht aan te melden-up variaties in de twee instructies, vooruit en achteruit in beelddistortie uitzonderlijke mix van moeilijkheden - een absolute hele wereld aanvankelijk in mechanische replica horloges - is gekroond via de opmerkelijke Traveling Minute Tourbillon, in 1920 ontworpen door de Glashutte leren horlogemaker, Alfred Helwig. Glashutte Unique heeft gebruikt voor 4 afzonderlijke octrooien aan de expertise die geproduceerd dit unieke werken van kunstwerken mogelijk te beschermen. Deze opvallende meesterwerk is verboden om 25 stuks over de hele wereld.
De woning tijd wordt gepresenteerd op 6:00 op een toegewijde 24-uurs wijzerplaat, die per dag/nacht indicator. De plek verschijnt op het midden van de belangrijkste wijzerplaat en volgt de lokale tijd op een voorwaarde uit de buurt van de woning.
Glashutte Unieke Ondernemingen De Grande Cosmopolite Tourbillon is gemaakt voor de aarde reiziger die wenst bij te houden van elke het huis te handhaven, samen met de gewenste bestemming tijd al reizend. Het huis tijd blijft een onveranderlijke referentiepunt en wordt in het bijzonder geïntroduceerd op 6:00 op de speciale 24-uurs wijzerplaat die per dag/nacht indicator. De plek verschijnt op het midden van de belangrijkste wijzerplaat en volgt de lokale tijd in een aangeboden locatie home.To gaan gebruiken deze uitstekende uurwerk, de eigenaar zet eerst de uren en minuten op het terrein tijd, die wordt gevolgd door de synchronisatie met het huis en plaats periods.When het kiezen van de tijd thuis, de operator stelt tijdzone inzake zijn/haar standaard locatie van de woonplaats, picking it uit 37 onderscheidend hele wereld tijd zones van de stad ring, zoals die 30 minuten te respecteren ( bv Delhi) en 45 minuten offsets (bijv Eucla), en past dan voor de normale tijd (STD) of Daylight Conserving Time (DST). De tijdzones van de stad ring worden aangegeven het aanbrengen van drie letters IATA codes (luchthaven wereldwijd codes, bijvoorbeeld FRA voor Frankfurt am belangrijkste, LAX voor L. een. International, DXB Dubai, enz.) En worden tentoongesteld in twee kleine ramen in 08:00 over de wijzerplaat, één gericht op conventionele Time (STD), het tegenovergestelde van de zomertijd (DST). De operator stelt dan de Perpetual Calendar om de huidige weekdag , Datum, dertig dagen periode en (schrikkeljaar) kalenderjaar. Ondernemingen De opnieuw met de 48mm platina situatie frames een antireflecterende saffier kristal met een transparante horloge van deze meest complexe van de hand wond acties, de Glashutte Authentic manufactuur kaliber 89-01 met extra dan vijfhonderd componenten.
Glashutte Original
De buitengewone mechanica van de Grande Cosmopolite Tourbillion zijn in gang gezet met de reiziger die wil naar de gewenste bestemming tijd of die willen alleen opmerken een extra tijdzone variëren. Als rubriek East (vooruit in de tijd), de reiziger wordt de kroon geplaatst op 2:00 met de klok mee; als reizen West (terug in de tijd), wordt de kroon gedraaid tegen de klok in. In het geval dat de plek is de tijd vooruit of terug elke dag, tot vijf displays van uw Perpetual Calendar dienovereenkomstig te verbeteren. De ingenieuze tijdmachine kunnen aanpakken zelfs een alter van 1 maart - 29 februari of 28, zonder extra gids ingrijpen nodig is. Het is een volledig geweldige mix van met de hand vervaardigde problemen - een verbazingwekkende prestatie, en een wereld initiaal voor mechanische replica watches.This mooie set van display is geplaatst op vertoning op een zilveren korrel, significant achttien karaats goud wijzerplaat en is in het bijzonder omlijst door gemalen zwarte Romeinse cijfers en een spoorlijn hoofdstuk ring.The 24 uur per dag thuis tijdweergave om zes uur sluit zich aan bij de locale tijd weergegeven in een praktische serie bekroond door een uitstekende illustratie van de kunst van de horlogemaker: de Traveling moment Tourbillon, in 1920 ontworpen door een van de meest bewonderde leren horlogemakers en academici Glashutte"s, Alfred Helwig.The weer terug op de 48mm platina omstandigheid frames een antireflecterende saffier kristal met een transparante horloge van deze meest complexe van de hand wond acties, de Glashutte Initial manufactuur kaliber 89-01 met extra dan 500 elementen. De bodemplaat functies toeschrijven Glashutte ribbels, schroef gemonteerd gouden chatons, kronkelende wielen evenals de 72-uurs vermogen reserve display. De situatie terug is beveiligd door een platina jager omstandigheid uitgerust met behulp van een grafische presentatie van 37 tijdzones, elk vertegenwoordigd door een drieletterige IATA airport code. Het meesterwerk is voorzien van een zwarte Louisiana alligator band en vouwsluiting in platina.
Glashutte Primaire
Zoals dat hoort bij dit uitzonderlijke geval op het punt van de kunst van de bouw van replica horloges bij Glashutte Unique, dit grootse complicatie meesterwerk wordt aangeboden in een fijn bewerkte presentatiekoffer geproduceerd turf toilet eiken vintage Rolex horloge . Een roestvrij-stalen wereld voorzit meer dan de situatie, waarin een reeks kaarten suggestieve van de vorige en de huidige avonturen van de ontdekking over de hele hele wereld toont naast de zijkanten. Als de exclusieve uurwerk wordt geplaatst in de situatie, een enorm gevoelige geïntegreerde opwind mechanisme zorgt ervoor dat de Grande Cosmopolite Tourbillon blijft wond beheren always.Doable wijzigingen op de tijdzones is niet van plan om een ​​dilemma te veroorzaken voor die greep horlogemakers en ontwikkeling ingenieurs bij Glashutte authentieke terwijl in de buurt van het tegendeel potential.Towards replica rolex service center new york horloges , als een dienstverlening aan haar afnemers, de Saksische horloge fabriek graag de stadsring handel eigenlijk moet er een verandering in de richting van de tijdzones later. Een specifiek personalisatie is verkrijgbaar in de erg blij exploitant die zijn huis stad kan hebben, terwijl in de werkwijze van een IATA-code - afgedrukt naar de stad ring.Technical feiten Referentie: 89-01-03-93-04Case inhoud: PlatinumStrap: Louisiana Alligator leatherLimited Edition: vijfentwintig stuks worldwideCase diameter: 48 mmHeight: zestien mmWaterproof circa: 5 ATMGlass: Sapphire crystal, anti-reflectie op de twee sidesBottom: Sapphire kristal, situatie officier terug met gegraveerde tijd zonesCaliber: Manual uurwerk, Caliber 89-01Individual elementen : 528Dimensions: Diameter 39,2 mm, hoogte 7.five mmOscillating frequnecy: 21,600 a/h, wat overeenkomt met 3 HzPower Reserve: 72 hJewels: 70 en een paar diamanten endstonesBalance: schroef balans met achttien gewogen schroeven, terwijl in de tourbillon wagen, een persoon omwenteling per minuteRemarks: Reizende Minute Tourbillon (kleinere tweede op Tourbillon kooi), verblijftijd 24 uur tonen (off-center), 2e tijdzone met uren en minuten (omschakelbaar van 37 tijdzones incl. ½ h en ¾ h verschillen), daglicht behoud van -/standaard tijd, eeuwigdurende kalender met dag, dertig dagen periode, schrikkeljaar en panorama datum (omschakelbaar vooruit en achteruit), dag/nacht indicator, gangreserve-show (op beweging facet); prachtig afgerond motion, afgeschuinde randen, gepolijst en geborsteld metaal gebieden, geschroefd gouden chatons, geblauwde schroeven, Breguet veer, wiel-trein brug met Glashutte geribbeld
replica Tiger Woods golf horloge
replica Tiger Woods horloge tag
replica vintage omega zakhorloges
replica vintage Omega Seamaster horloges
replica horloge te koop
replica horloge Vacheron Constantin
replica horloge wit goud
replica horloge winder rolex
Rolex Daytona uurwerk horloges
Rolex Daytona eeuwige horloges